Първо ОУ в Гоце Делчев награди 47 свои възпитаници за високи постижения в състезания, олимпиади и конкурси

Снимка: Infomreja.bg

Кметът Владимир Москов отличи учители и ученици, допринесли за издигане престижа на общината

Днес всяко училище в Гоце Делчев отпразнува Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. В Първо основно училище тържеството се състоя пред паметника на Солунските братя – патрон на учебното заведение.

Програмата, подготвена за празника, беше богата и съдържателна. Съдържателно беше и словото на директора Людмила Дерменджиева. В него тя подчерта, че въпреки необичайната ситуация, свързана с пандемията, учителите и учениците от училището „не престават да се стремят към успеха, продължават да откриват нови пътища към знанието, участват и печелят призови места в конкурси и състезания“.

Доказателство за трудолюбието, новаторския дух и стремежа към самоусъвършенстване на колектива са многото награди, които бяха връчени в този тържествен ден.

С грамота и плакет кметът на общината Владимир Москов отличава трима преподаватели в иновативното училище – Оля Трайкова, Елена Карпатова и Невена Гушкова.

От учениците кметът награждава първокласничката Габриела Аврамова за златния медал, получен от нея на Националния конкурс „Път към славата“, Даниел Ламбин – шампион на България в състезание по правопис на английски език, и Ивана Сърбакова за бронзовото и отличие на Международна олимпиада по математика.

За високи постижения в състезания, олимпиади и конкурси училището награди общо 47 ученици!

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK