„Банско филм фест“ гостува в Столична община на 2-ри октомври

Снимка: "Банско филм фест"

Прожекциите са част от съпътстващата програма на най-голямото състезание по отборно планинско бягане „По стъпките на Алеко с приятел“

Най-големият фестивал на планинарското, екстремно и приключенско кино „Банско филм фест“ гостува във Владая на 2-ри октомври. Домакин са Български туристически съюз и владайското туристическо дружество Боерица.

Прожекциите са част от съпътстващата програма на най-голямото състезание по отборно планинско бягане „По стъпките на Алеко с приятел“, което туристическото дружество организира съвместно със Столична община, район Витоша и район Панчарево.

Състезанието се отличава с много добра организация и множество социални каузи. Има организиран безплатен транспорт, всеки участник е с чип и в реално време на сайта се следи напредъкът му, по трасето има подкрепителни пунктове с храна и вода, а на финала се образува истински празник със забавна програма.

Единствено в това състезание можете да видите отбор, на който един от участниците е в специална инвалидна количка, а останалите съотборници я бутат по трасето или да видите отбор, в който заедно са топ бегач, като Кирил Николов – Дизела и незрящо момче с кучето му водач, както и много други уникални участници.

Гостуването на „Банско филм фест“ във Владая ще бъде тазгодишната премиера на фестивала за Столична община, очаква се голяма група почитатели на фестивала да посетят Владая на 2-ри октомври, въпреки че местата са ограничени, за което от БТС създаваме необходимата организация.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK