Георги Петров: България има нужда от национално помирение и единство

Снимка: ВМРО - Кюстендил

10 приоритета, около които се обединяват „Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ"

10 са приоритета, около които се обединяваме ние Българските патриоти, обяви водачът на листата на КП „Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ" за 10 МИР – Кюстендил, Георги Петров.

1. България има нужда от национално помирение и единство, прекратяване на междуинституционалните войни и езика на омразата, за да се гарантира държавността в името на гражданите и на националните интереси. Осигуряване на пълна прозрачност в работата на институциите. Фокусиране върху неотложните приоритети на обществото.

2. Повишаване на доходите на българските граждани. Справедливо преизчисляване на всички пенсии. Подкрепа на бизнеса в България. Мерки срещу произвола на монополите и картелите. приемане на Закон за частния фалит. Защита на българския интерес при концесиониране на природните богатства.

3. Демографската катастрофа е най-голямата заплаха пред България. Необходими са бързи комплексни и адекватни мерки. Подкрепа на грамотната раждаемост, активни просемейни политики и програми за завръщане на нашите сънародници в България.

4. Недопускане на ДПС и други антиконтситуционни етнически партии в управлението на България. Гарантиране на националната сигурност.

5. Независима националноотговорна външна политика, отстояваща само и единствено интересите на България. Твърдо отстояване на историческите български интереси в РС Македония

6. Защита на традиционното българско семейство и семейни ценности. Съгласно Конституцията, семейството е между мъж и жена. Недопускане на еднополови бракове и джендъридеологията в страната ни.

7. Прекратяване на социалния паразитизъм. Премахване на привилегиите на маргиналните цигански общности и незаконни гета-генератор на престъпления, детска раждаемост и контролиран вот. Всички български граждани имат еднакви права и задължения и толерирането на едни за сметка на други е недопустимо. Незавършилите задължителното образование до 16-годишна възраст да нямат право да гласуват.

8. Повече власт при хората: въвеждане на регионално самоуправление и разширяване на правомощията на общините, финансиране на малките общини и гарантиране на спазването на принципите на независимост на институциите и разделението на властите. Облекчаване на процедурата за провеждане на национални референдуми по важни за нацията въпроси.

9. Нулева толерантност към корупцията на всички нива и към назначаването на отговорни постове на кадри с недостатъчна или неподходяща за поста квалификация.

10. Готови сме да започнем дебата за нов Обществен договор, за създаване на механизъм за повишаване на личната отговорност на политическите лица,

БЪДЕТЕ ОТГОВОРНИ И ГЛАСУВАЙТЕ НА 11 ЮЛИ С БЮЛЕТИНА №16 , призова още водачът на листата за 10 МИР - Кюстендил, ГЕОРГИ ПЕТРОВ

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK