Четирима постараха при ПТП-та в Неврокопско и Белишко

Снимка: Infomreja.bg

Отново има хванати зад волана след употреба на дрога

На 28 май около 12:15 часа в района на разклона с. Долен – с. Долно Дряново, лек автомобил „БМВ“ с 40-годишен водач от Разлог, като не спазва необходимата дистанция е блъснал лек автомобил „Опел Астра“ с 42-годишна водачка от Симитли.

Водачът на лекия автомобил „БМВ“ и пътничка в него са пострадали с охлузни рани на главата. Направените проби на двамата водачи за употреба на алкохол са отрицателни.

Три часа по-късно на пътя между с. Лютово и с. Бабяк, лек автомобил „Мицубиши“ с 19-годишен водач от с. Краище, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал в лек автомобил „Сузуки Витара“.

Пострадали при инцидента са 48-годишен пътник в лекия автомобил "Мицубиши", който е с фрактура на реброто и 28-годишен пътник в лекия автомобил „Сузуки Витара“, който е с контузни рани по лицето и главата.

На водачите на автомобилите са направени проби за употреба на алкохол, които са отрицателни, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

Не с отрицателни проби са хванати други водачи в област Благоевград.

На пътя между с. Лиляново и местността Попина лъка е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“ с 38-годишен водач от Сандански.

В автомобила е открита и иззета около 4,30 грама суха тревиста маса, реагираща положително на канабис. Задържан е 17-годишен пътник в него от с. Лиляново, а по случая е образувано досъдебно производство.

По ул. „Рокфелер“ в Петрич, 21-годишен от града е управлявал лек автомобил „БМВ“ след употреба на наркотични вещества.

На 27 май около 00:10 часа на ГКПП-Кулата, след като е употребил наркотик 26-годишен от Луковит е управлявал лек автомобил „Ауди“.

По ул. „Джеймс Баучер“ в Благоевград, 19-годишен благоевградчанин е управлявал лек автомобил „Мерцедес“ дрогиран.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK