До 10 дни приключва подмяната на водопровода в Яхиново

Снимки: Община Дупница

Около 270 метра остават от трасето за подмяна, след което ще се продължи с възстановителните дейности

До 10-ина дни се очаква да приключат основните изкопни дейности по подмяна водопровод в село Яхиново. Това увериха от фирмата-изпълнител по време на ежеседмичната проверка от кмета на Община Дупница инж .Методи Чимев и главния инженер Иван Бельов.

Около 270 метра остават от трасето за подмяна, след което ще се продължи с възстановителните дейности. "Вижда се вече краят и в село Яхиново. От фирмата започнаха вече подготвителни дейности и за село Крайници, където знаете, че също предстои подмяна на водопровод. Така че щом приключат изкопните дейности в Яхиново продължават в Крайници, където в следващите дни ще се продължи с изрязването на асфалта в участъка за подмяна", коментира инж.Чимев. В Крайници ще се подменя водопровод по ул."Трети гвардейски полк" от ул. "В. Левски" до ул. "Кокиче“ за сумата от 245 844 лв.

Към стартиране върви и ремонтът на Градска градина в Дупница. Внесените проекти са вече съгласувани и в момента се изготвя доклад за издаване разрешително за строеж. След като бъде издадено от главния архитект на Община Дупница арх.Славка Петкова, фирмата-изпълнител ще стартира дейностите заложени по договора.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK