ЦСКА победи "Левски" за втори път през сезона

Снимка: БТА

Част от феновете на "Левски" се опитаха да нахлуят на терена след втория гол на ЦСКА

Отборът на ЦСКА надделя с 2:0 над големия си враг "Левски" в последен мач за двата тима от редовния сезон в efbet Лига, информира gong.

По този начин „червените” записаха дубъл с победи през кампанията срещу "Левски", след като в края на календарната 2020-а година взеха минимална победа с 1:0. И двата гола в срещата на „Васил Левски” паднаха през първата част.

Бързоногият халф Жул Кейта даде превес на символичните гости в 14-ата минута, след като засече с глава перфектно центриране на направилия страхотен мач полузащитник Федерико Варела. Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо пък реализира втория гол в 37-ата минута и на практика оформи крайния резултат в мача между двата клуба.

ЦСКА запази третата си позиция преди предстоящите плейофи и е с 50 точки на две зад втория Локомотив - Пловдив (52). "Левски", от своя страна, пък е девети с 28 точки.

Част от феновете на "Левски" се опитаха да нахлуят на терена. Това се случи веднага след втория гол на символичните гости в 37-ата минута. Наложи се към сектора с привържениците на "Левски" да бъдат мобилизирани допълнителен брой служители на реда. /nova.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK