Мира Миркова посети Дневния център за лица с увреждания: Човек на човек трябва да помага

Снимки: ПП Възраждане

Идеята на посещението е общинските съветници да се запознаят с работата на центъра

Общинските съветници от “Възраждане” Мира Миркова, Цветомира Маринова и част от местната структура на третата политическа сила посетиха Дневния център на пълнолетни лица с увреждания в град Кюстендил.

Идеята на посещението е общинските съветници да се запознаят с работата на центъра, с условията, специалистите, ангажирани с грижите за хората и нуждите на настанените в дома.

“Човек на човека трябва да помогне, да дари внимание и грижа на другите, за да се нарече човек в истинския смисъл на думата. 

В този център, с огромна радост ни посрещнаха и социалните работници, и хората, настанени в дома. Искаме да изкажем огромни благодарности на директорката на  центъра, госпожа Милица Якимова и на всички специалисти, работещи там и грижещи се така всеотдайно за възрастните хора.

Винаги сме насреща, за да помогнем. Удивени сме от чистотата, съоръженията, творчеството и уюта, създадени в центъра и обещаваме пак да го посетим, възможно най-скоро”, заяви на срещата общинският съветник от “Възраждане”, Мира Миркова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK