Белезници за дупничанин, шофирал след употреба да кокаин

Снимка: Infomreja.bg

Задигнаха пари от къща в Крайници

2 бързи досъдебни производства са образувани вчера в РУ Дупница – за управление на МПС след употреба на наркотично вещество и за управление на автомобил без регистрационни табели, съобщава ОДМВР - Кюстендил.

29-годишен водач на лек автомобил „Фолксваген“ е установен да управлява автомобила си без регистрационни табели, проверката е извършена от пътни полицаи в ж.к. „Люляк“ в Дупница.

30-годишен е установен от дупнишки пътни полицаи да управлява лек автомобил „Ситроен“ след употреба на кокаин. Проверката е извършена на ул. „Страхил Войвода“ в Дупница, видът на наркотика е установен с техническо средство, водачът е задържан с полицейска заповед. За случаите е уведомен дежурен прокурор.

От пресцентъра на ОДМВР – Кюстендил, съобщават още, че е заявена кражба на пари от къща в с. Крайници. Местопроизшествието е обслужено от дежурна следствено-оперативна група, установено е, че проникването в имота е осъществено чрез взлом. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK