Ангел Ризов от ИТН е председател на РИК-Благоевград

Снимка: Infomreja.bg, архив

Зам.-председатели са Антоанета Богданова от Коалиция „ГЕРБ-СДС“ и Мария Захова от Коалиция „БСП за България“

В конферентната зала на Областна администрация Благоевград днес заместник-областният управител Стоян Христов проведе консултации с представителите на парламентарно представените партии и коалиции за избор на членове на Районна избирателна комисия – Благоевград, за произвеждане на изборите за президент и вицепрезидент и изборите за народни представители, насрочени на 14 ноември 2021 г.

На консултациите са поканени да присъстват парламентарно представените партии и коалиции в 46-ото Народно събрание на Република България, както и партии и коалициите, които не са парламентарно представени.

На проведените консултации се постигна съгласие за: председател на РИК – Ангел Ризов от Политическа партия „Има такъв народ“, заместник-председатели Антоанета Богданова от Коалиция „ГЕРБ-СДС“ и Мария Захова, предложена от Коалиция „БСП за България“, за секретар на РИК Галена Манова-Узунова от Политическа партия „Движение за права и свободи“.

Тъй като се постигна съгласие за състава на РИК, между присъстващите представители на партии и коалиции ще бъде изготвено и изпратено до ЦИК  писмено предложение от областния управител  за състав на РИК, ведно с приложенията, посочени в т. 5 от Решение №539-ПВР/НС/16.09.2021 г. на ЦИК.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK