Днес времето ще бъде слънчево

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 14 и 19 градуса

Днес ще е предимно слънчево. След обяд, главно над планинските райони, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места до вечерта ще превали и прегърми. Ще духа слаб, в Дунавската равнина до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 14° и 19°.

Над планините облачността ще е по-често значителна, след обяд - купеста и купесто-дъждовна. На места ще превали и прегърми. Над 1700-1800 метра валежът ще е от сняг. Ще духа до умерен западен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 7°, на 2000 метра – около 1°.

По Черноморието преди обяд ще е слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще има краткотрайни валежи от дъжд. Ще духа слаб до умерен южен вятър. Максималните температури ще са между 13° и 17°. Температурата на морската вода е 9-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Атмосферното налягане е около средното за месеца и слабо ще се повиши.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 36 мин. и залязва в 20 ч. и 16 мин. Продължителността на деня е 13 ч. и 40 мин. Луната залязва в 3 ч. и 51 мин. и изгрява в 13 ч. и 23 мин. Фаза: един ден след първа четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK