Днес над Централна и Източна България времето ще бъде облачно, а над Западна - слънчево

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 11 и 16 градуса

Днес преди обяд над Източна България и Горнотракийската низина ще има ниска слоеста облачност или мъгла, като след след обяд видимостта ще се подобрява и облачността ще се разкъсва. Над Западна България и западната половина от Дунавската равнина ще преобладава слънчево време, преди обяд на отделни места около водните басейни с намалена видимост. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Максималните температури ще бъдат предимно между 11° и 16°.

Над планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 10°, а на 2000 метра - около 5°.

Над Черноморието през по-голямата част от деня ще преобладава облачно и мъгливо време. Ще духа слаб вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 13°-14°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Атмосферното налягане е и ще остане по-високо от средното за октомври.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 54 мин. и залязва в 18 ч. и 26 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 32 мин. Луната в София залязва в 14 ч. и 13 мин. и изгрява в 23 ч. и 1 мин. Фаза: един ден преди последна четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK