Задържаният за убийството във Варненско е с повдигнати обвинения

Снимка: Infomreja.bg

37-годишният мъж е обвинен, че умишлено е убил своята съпруга по особено мъчителен за нея начин и с особена жестокост

37-годишен мъж от село Бозвелийско е привлечен към наказателна отговорност за престъпление по чл. 116, ал.1, т.6 от НК, съобщават от прокуратурата.

Ю.С. е обвинен, че умишлено е убил своята съпруга по особено мъчителен за нея начин и с особена жестокост. Мъжът е задържан за срок до 72 часа с цел да бъде доведен пред съда за определяне на мярката му за неотклонение.

На 6 февруари, около 19,40 часа е получен сигнал на тел. 112 за нанесен побой, от който е пострадала 26-годишна жена. Незабавно на мястото са изпратени екипи на полицията и спешна помощ, които установяват смъртта на жената. На място е извършен оглед, по тялото на жертвата са констатирани множество травматични увреждания. Назначена е съдебно-медицинска експертиза за изясняване причините за нейната смъртта.

В резултат на процесуално-следствените действия е установено, че съпругът на жертвата е съпричастен към извършването на тежкото криминално престъпление. Той е задържан и привлечен към наказателна отговорност за убийството на жената.

Работата по случая продължава под ръководството на Окръжна прокуратура-Варна.

Искането на наблюдаващия случая прокурор за задържане на обвиняемия под стража ще бъде разгледано в рамките на днешния ден.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d