ЮЗУ обяви първо класиране

Снимка: Infomreja.bg

Всички приети на първо класиране студенти следва да се запишат в срок от 8 до 14 юли

Днес Югозападният университет „Неофит Рилски“ обяви първото класиране на приетите студенти за учебната 2021/2022 г. Сред най-предпочитаните специалности, които са посочили кандидат-студентите са „Предучилищна и начална училищна педагогика“, „Психология“, „Право“ и „Национална сигурност“. За поредна година се наблюдава огромен интерес към задочната форма на обучение. 

Всички приети на първо класиране студенти следва да се запишат в срок от 8 до 14 юли 2021 г., като представят диплома за завършено средно образование (оригинал) и квитанция за платена семестриална такса.  Документи се приемат в Учебен корпус № 1 на университета (Кандидатстудентски център – зала 1102А, ул. Иван Михайлов № 66). Работното време на комисиите за записване в делничните дни е от 08:00 до 12:00 часа и от 13:00 до 17:00 часа, а в почивните от 09:00 до 15:00 часа. 

Записалите се след първо класиране студенти автоматично участват в следващите класирания. В случаите, когато студентът е приет на второ или следващо желание и е удовлетворен от специалността, по която е приет, следва да подаде декларация, че не желае да участва в следващи класирания. Неприетите кандидат-студенти автоматично участват в класиранията без подаване на допълнителни заявления. Приетите кандидат-студенти, които не са спазили определените срокове за регистриране пред Техническата комисия, губят правото да се обучават.  Незаетите от тях места се попълват на следващото класиране.

 Второто класиране в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще бъде обявено на 15 юли 2021 г. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK