Донев: Подготовката на честни и свободни избори е наша непосредствена задача

Снимка: МВР

Правителството ще направи всичко необходимо, за да бъде постигнато единодействие

На войната на пътя може да се сложи край. Финалът зависи от всеки един от нас. Настоявам да бъдем нетърпими към всеки, който не спазва правилата за движение по пътищата и застрашава с поведението си човешки живот. Това заяви премиерът Гълъб Донев на Националното съвещание на МВР. Премиерът призова служителите на реда на направят всичко възможно, за да бъде овладяна войната по пътищата и увери, че те могат да разчитат на пълната подкрепа на правителството.

Подготовката на честни и свободни избори е наша непосредствена задача. Правителството ще направи всичко необходимо, за да бъде постигнато единодействие на национално и местно ниво в съпротивата срещу купения и контролирания вот, изтъкна още премиерът.

Министър-председателят изрази своето уважение към всички служители от системата на МВР, за които опазването на живота и сигурността на гражданите е въпрос на дълг и професионална чест. Премиерът Донев отправи думи на благодарност за волята и категоричността, с които се отстоява законът.

Премиерът Гълъб Донев лично поздрави тримата пътни полицаи, които в рамките на Националното съвещание на МВР бяха наградени за тяхната инициативност и за високите им професионални резултати. Министър-председателят пожела успех на младшите инспектори Алек Каленски, Стилиян Симеонов и Николай Орлински.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK