Грейна коледната елха на Перник

Снимки: Община Перник

Дядо Коледа дойде пред елхата с ретро автомобил, придружаван от Снежанка и джуджетата си

Грейна коледната елха на Перник. Светлините запалиха кметът на Общината Станислав Владимиров и неговият помощник – малкият Кристиан.

„Декември е месецът, който всички вие чакаме с голямо нетърпение. Това е месецът на тържествата и красивите емоции. За съжаление и тази година мина под знака на ковид пандемията, но Дядо Коледа ми обеща тази да е последната такава година. Желая на всички вас една красива и щастлива Коледа! На Перник да се случват много хубави неща, да върви напред и да става все по-красив, каза кметът Владимиров преди да започне тържественото отброяване до включването на светлините.

И тази година атракцията за малки и големи носи привкуса на нещо ново и същевременно традиционно. Дядо Коледа пък прояви изобретателност и поради липсата на сняг дойде пред елхата с ретро автомобил, придружаван от Снежанка и джуджетата си.

Автомобилът бе предвождан от духовия оркестър при Двореца на културата с диригент Трифон Трифонов. Около елхата е подреден Коледният базар, предлагащ кулинарни и сладкарски изкушения за всички възрасти и вкусове.

Познатият надпис с името на града е украсен с коледни мотиви и е чудесно място за снимки, които да запазят за дълго спомена от една незабравима Коледа и щастливо посрещане на Новата 2022 година.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK