Борисов: Не, няма да се кандидатирам за президент!

Снимка: Фейсбук, Бойко Борисов

Това написа Борисов в профила си във Фейсбук

Не, няма да се кандидатирам за президент! Ако оставят Радев да се бие на политическата сцена вместо тях, сме готови да сме категорични опоненти и на този кабинет на задкулисието и да се срещнем на нови избори, когато и да са те!

Това написа Борисов в профила си във Фейсбук след като се прибра в дома си в Бояна след като бе изписан от болницата, в която претърпя 5-а поредна операция на коляното.

Борисов написа още:

Ако партиите, които днес демонстрират огромно мнозинство в парламента, не направят правителство, а вкупом изтичат при президента Радев, за да им направи служебен кабинет, това ще бъде проява на безотговорност и страх.

Задкулисните договорки вече прозират зад необяснимите монолитни гласувания в парламента. Омразата, която днес ги обединява, обаче върши работа за кратко. След това е необходимо да покажат своя капацитет. Ние, за разлика от хората на задкулисието, ще проведем официални разговори за подкрепа на предложеното от нас правителство. Преговорният ни екип ще действа конструктивно, защото успехът на изборите и огромното доверие, което ни беше гласувано на вота, ни задължава да бъдем максимално отговорни към държавата.

Борисов публикува и снимки от изписването му в болницата, като на изпроводяк дава автографи върху униформите на медицинския персонал.

В поста си Борисов пише: Социологията ми е по-добра от социологията Ви!

Той публикува още и клип от дома си, в който гали каракачанско овчарско куче и отново сподели: Борко винаги ми се радва най-много, когато се прибирам вкъщи!

На шега той казва на кучето, сочейки оператора на клипа: Изяж тая кака!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk