Костадинов настоя пред Радев да отпаднат мерките

Снимка: Прессекретариат

Радев: Когато предлагате мерки, се надявам, че взимате под внимание животът на всеки българин

Вие се включвате на финалната права в маратона и участието на всяка една партия е важно. Предстои да връча мандат за съставяне на правителство на най-голямата по численост партия - мандатоносител. Много са задачите, които чакат и е важно да бъдат прецизирани. За нас е важно как вие виждате работата на новия парламент и на бъдещото правителство.

Това каза държавният глава в последните консултации за деня и от серията такива пред представителите на ПП „Възраждане“ с лидер Костадин Костадинов.

Проблемите трябва да намерят бързи решения, защото кризата е десетилетна. Смятаме, че решенията не търпят отлагане. Ние ще поставим важните според нас въпроси в парламента. Трябва да се обърне внимание на нормализацията на живота в страната ни и прекратяването на мерките, зеления сертификат и трябва децата ни да получат нормално образование.

Демографската катастрофа търси решение, проблемите с образованието и здравеопазването, които са почти разрушени. Важно е да се реши проблемът с цените на тока, както и казусът с Македония. Ние компромис не можем да направим. Всички останали позиции наши ще търсим подкрепа и разговор с всеки един здраво мислещ политик. Ще бъдем гласът на здравия разум и българския народ и ще настояваме за голяма чуваемост. В парламента всички сме равни, независимо от числеността на партиите, каза лидерът на „Възраждане“.

Когато предлагате мерки, се надявам, че взимате под внимание животът на всеки българин и това, че медиците все още са претоварени. Дано намерите решение, което да мисли за всички и да осигури нормален живот, пожела на Костадинов президентът.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK