И днес облачността ще е значителна

Снимка: Infomreja.bg

На много места ще превали дъжд

Днес облачността ще е значителна, в сутрешните часове ще е ниска, а в следобедните - купеста и купесто-дъждовна. На много места ще има краткотрайни валежи, в отделни райони ще са временно интензивни и с гръмотевици. Ще има условия за градушки. Ще продължи да духа слаб, в Източна България - до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са между 21° и 26°, в София - около 21°.

Над планините облачността ще е значителна, по високите части ще е мъгливо. На много места ще има валежи от дъжд, след обяд с гръмотевици. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 15°, на 2000 метра - около 8°.

Над Черноморието облачността ще е значителна, след обяд предимно купеста и купесто-дъждовна и на много места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 22°-25°. Температурата на морската вода е 16°-18°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 55 мин. и залязва в 20 ч. и 53 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 58 мин. Луната в София залязва в 2 ч. и 42 мин. и изгрява в 13 ч. и 44 мин. Фаза на луната: един ден след първа четвърт. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK