Няма криза с доставките на дърва в Дупнишко

Снимка: Община Дупница

Атанас Диманков: Нуждите на населението на територията на общината ще бъдат задоволени на 100 процента

Кметът на Община Дупница инж. Методи Чимев и директорът на държавното лесничейство в Дупница Атанас Диманков проведоха среща днес. Основната тема, която провокира поканата от инж. Чимев бе задоволяването на потребностите на жителите на Дупница и най-вече селата с дърва за огрев.

"В не малко общини възникна този проблем и затова трябваше да разбера какво е състоянието при нас. Г-н Диманков ме запозна подробно с действията предприети до сега. Важното е, че при нас няма да има такъв проблем, най-вече по селата", лаконичен бе инж. Чимев.

"Предприехме сме необходимите мерки за включване в най-кратки срокове на допълнителни количества дърва за огрев - доставка по домовете, продажба от склад, добив на физически лица. Предвидили сме минимум още 4 обекта допълнително за добив на дърва до централен склад.

Смятам, че с тях нуждите на населението на територията на община Дупница ще бъдат задоволени на 100 процента. И в момента продължава разпределението на заявените количества по адреси", коментира Атанас Диманков.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK