Зверска катастрофа уби 63-годишен водач, загина и 13-годишна пешеходка

Снимка: Infomreja.bg

След удара между форд и ауди, колите помитат група от седем младежи

На 01.04.2022г., около 15.55ч., е получeн сигнал за пътнотранспортно произшествие на пътя от гр. Чирпан за с. Зетьово, общ.Чирпан, на път III-663,км 1+800 между лек автомобил "Ауди", управляван от 20-годишен мъж и форд, управляван от 63-годишен мъж.

По първоначална информация от удара 63-годишният водач е починал на място, пътувала в лекия автомобил "Форд" 80-годишна жена е получила различни наранявания, настанена е за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. Другият водач е с прорезна рана на коляно.

По пътното плътно, в непосредствена близост до автомобилите, са се движели седем младежи. Вследствие на катастрофата 13-годишно момиче е починало на място, 19-годишно момче е получило различни наранявания - настанен е за лечение в болнично заведение, без опасност за живота, 15-годишно момче - охлузвания по тялото, прегледан е и е освободен.

В  сектор ,,Пътна полиция" е образувано досъдебно производство. 20-годишният водач е тестван за употреба на алкохол и наркотици,  пробите са отрицателни. Същият е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава под надзора на Окръжна прокуратура-Стара Загора.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK