Представиха новия шеф на "Охранителна полиция" в ОД МВР - Благоевград

снимка: infomreja.bg, архив

Събрание по повод пенсионирането на комисар Страхил Иванов – началник отдел „Охранителна полиция” е проведено днес в сградата на Областната дирекция на МВР - Благоевград, съобщиха от пресцентъра на ОД МВР. Доайенът на благоевградската полиция Страхил Иванов излиза в пенсия след повече от 30 години, отдадени в служба на обществото. В поздравителен адрес директорът на ОД МВР Георги Костов е благодарил на комисар Иванов за високия професионализъм, всеотдайност в работата и човещина в отношенията към служителите на дирекцията.

Стартирал кариерата си от полицай, Страхил Иванов е преминал през всички степени на израстване в кариерата до комисар. За  него няма тайни в полицейската професия. Ценния си опит той предаде на десетки полицаи, поели трудния път в служба на обществото, подчертават от благоевградската полицейска дирекция. За изключителния си принос към ОД МВР комисар Иванов е получил почетен плакет и бурните аплодисменти на препълнената със служители зала. 

На събранието е представен и неговият приемник. Новият временно изпълняващ длъжността началник отдел „Охранителна полиция" е главен инспектор Добромир Василев. Той е роден в София и е на 40 г. Завършил е академията на МВР и магистратура по право в НБУ. В системата на МВР е от 1994 година, като е работил в различни звена на „Охранителна полиция” в СДВР.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK