Предприемачи атакуват Общинския съвет с ПП "Зелена партия", искат прозрачно управление

Андон Тодоров и Сашо Милчев, снимки: infomreja.bg

ПП "Зелена партия" ще участва със самостоятелна листа за общински съветници на предстоящите местни избори в Благоевград. Малко след 15 ч. днес документи в Общинската избирателна комисия подадоха настоящият съветник Сашо Милчев - водач на листата, и бизнесменът и собственик на хотел "Бали" Андон Тодоров, който е второ място. С тях бе и третата в листата Елена Атанасова - собственик на фирма "Аква лайн", която тематично бе гарнирала тоалета си със зелен шал.

Листата на ПП "Зелена партия" включва 11 кандидати. В нея са намерили място предприемачи, счетоводители, студенти. "В нашия екип е застъпена гражданската квота, защото смятаме, че Общинският съвет има нужда не толкова от партийни фигури, колкото от представители на бизнеса и гражданското общество", заяви Андон Тодоров. Бъдещите съветници от "Зелена партия" са готови с пакет от предложения за развитие на областния център и оптимизация на работата на общинска администрация.

"Смятаме, че обслужването на хората в общината трябва да се подобри. Това може да стане в две посоки - със строг контрол за спазване на всички срокове по текущите преписки и стриктно спазване на работното време на общинските служители. Затова считам, че е добра идея всички кабинети в кметството да бъдат със стъклени врати, за да може и самите граждани да осъществяват контрол върху служителите", обясни Тодоров и допълни, че единственият му мотив за подобно предложение е да има прозрачност в работата на общинарите. Според него тази идея може да се приложи и в други институции.

Сред другите приоритети на кандидатите за общински съветници е увеличаване на приемното време в общината за граждани. От ПП "Зелена партия" ще лобират и за превръщането на междублоковите пространства в областния център в детски площадки и места за отдих и спорт.

 

КОМЕНТАРИ

potarpesht04:01 - 27.09.2011
hahah tragediq ...toq ako e 4esten ,az sam elvis presley...4estnite biznesmeni andon haahhahahahahhahahaahahahaha
наблюдател23:09 - 19.09.2011
Виждат ми се стабилни тези хора, щом са от бизнеса, ще работят за него. Успех!
poznat22:23 - 19.09.2011
Uspeh na vsi4ki nadqvam se da spe4elqt grajdanskiq vot,zashtoto te sa edni ot malkoto ostanali istinski hora .
П Г М20:40 - 19.09.2011
ПОЗНАВАМ ОТДАВНА ЕДИН ОТ ТЕЗИ МЪЖЕ.НА 40 год.Е ПОСТИГНАЛ ВСИЧКО ЗА СЕБЕ СИ И ЗА ГОЛЯМОТО СИ СЕМЕЙСТВО.ПОЗВОЛЕТЕ МУ ДА ПОРАБОТИ ЗА ВАС И ЗА БЛАГОЕВГРАД. УСПЕХ ДОНИ И САМО НАПРЕД!

FACEBOOK