Преди обяд слънчево, след обяд облачно

Снимка: Infomreja.bg

На много места ще превали и прегърми

Днес преди обяд ще преобладава слънчево време. Към обяд ще започне да се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали и прегърми. Има условия и за градушки. Ще духа слаб север-североизточен вятър. Максималните температури ще са между 23° и 28°.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места в часовете около и след обяд ще превали и прегърми. Сутринта на места ще има мъгла. Ще духа предимно слаб север-североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 17°, на 2000 метра - около 10°.

Над Черноморието преди обяд ще е предимно слънчево. Около и след пладне ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали, възможно е и да прегърми. Привечер над повечето райони ще се изясни. Максималните температури ще са 22-25°. Температурата на морската вода е 18-19°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и ще остане без съществена промяна.

Слънцето в София изгрява в 5 ч и 49 мин и залязва в 21 ч и 3 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 14 мин. Луната в София изгрява в 5 ч и 4 мин и залязва в 20 ч и 19 мин. Фаза: един ден преди новолуние. /НИМХ/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK