Тридневен фестивал в Кюстендил събира български звезди от различни музикални жанрове

Снимки: Отдел "Култура и духовно развитие"

От 15 до 17 юли ще се проведе „Хисарлъка Experience“

След успешното първо издание през 2021 г. „Хисарлъка Experience“ представя следващото си събитие, което ще превърне Кюстендил във фестивалния град на Югозападна България. От 15 до 17 юли, античната крепост Хисарлъка ще бъде място, изпълнено с музика, изкуство, детски забавления, вкусна храна и страхотни майсторски напитки.

Във второто издание на фестивала ще се представят едни от най-добрите български музиканти. На сцената на крепостта ще се качат Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Оратница, NoMoreManyMore, Иван Шопов с триото “TRIGAIDA”, Dead Man’s Hat, Paraplanner, а за доброто настроение през деня ще се погрижат диджеите Momo, Funktool и Mitachi.

„Хисарлъка Experience“ е фестивал на преживяванията, който предлага на своите гости куп активности. В рамките на 3 дни, ще има организирани майсторски класове, приключенски игри с награди за деца.

Зоната за отдих в бохемски стил ще предразположи всички да прекарат спокойни и забавни дни сред природата. Посетителите на фестивала ще могат да се докоснат до изкуството на български артисти на Handmade bazar. Местни художници ще представят своите творения, а всеки ще може да остави своят почерк в историята на „Хисарлъка Experience“.

Фестивалът е със свободен достъп! Осъществява се с финансовата и логистична подкрепа на Община Кюстендил, домакин е Сдружението по туризъм – Кюстендил, а организатор – Collective Crew.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK