Към всички малки творци в Разлог: Нарисувайте си лятото

Снимка: Община Разлог

Започна гласуването за „Награда на публиката“ във фотоконкурса „Красотата на Разлог“

Обществените възпитатели към МКБППМН към община Разлог обявяват конкурс за рисунка на тема НАРИСУВАЙ ЛЯТОТО!

Конкурсът е за всички деца и младежи от община Разлог на възраст от 7 до 16 години.

Предизвикателството пред участниците е да покажат  в рисунките си, своите интересни преживявания,  най-любимите моменти през лятната ваканция и да интерпретират прекрасни си  забавления с много настроение.

Няма ограничение за ползваните материали за рисуване, като единственото изискване е младите творци да нарисуват с желание, вдъхновение своето цветно лято.

За всеки участник е необходимо да се посочат на гърба на рисунка трите имена, години, клас и училище. Творбите могат да бъдат предавани на класните ръководители в училищата.

Срокът за участие е от 1.10 до 25.10.2022.

Наградите за отличените рисунки – грамоти и подаръци ще бъдат връчени на победителите в навечерието на Деня на будителите.

Компетентно жури ще оценява работата на участниците.

Започна гласуването за „Награда на публиката“ във фотоконкурса „Красотата на Разлог“.

Всички фотографии, изпратени в срок, са качени в албума „ФОТОКОНКУРС „КРАСОТАТА НА РАЗЛОГ“ в официалната Facebook страница на Община Разлог. 

Снимката, събрала най- много харесвания до 10 октомври, ще бъде определена за победител в съответната категория. Снимки, без придружена пълна информация по Регламент, няма да бъдат допуснати до номинации в останалите категории.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK