Задържаха сводник, склонявал жени да проституират

Снимка: Infomreja.bg

Задържаният е на 32 години, собственик на стриптийз клуб в Пловдив

Районна прокуратура-Пловдив, привлече като обвиняем А.К., на 32 г, за  това, че осъществил трафик на хора спрямо две жени, едната от които на 18 г., ученичка в 12 клас, и другата на 28 г., като ги е набирал с цел използване на развратни действия чрез обещаване на облаги, съобщават от държавното обвинение.

На 19 март 2023 г., в ранните часове, в стриптийз клуб в центъра на Пловдив, е била проведена специализирана полицейска операция под надзора на Районна прокуратура – Пловдив по образувано досъдебно производство по горепосочения текст. На място е бил установен и задържан А.К., на 32 г., стопанисвал заведението, както и още няколко лица, в това число и танцьорки. Последните, след като са били разпитани, са освободени.  

Установено е, че А.К. бил предложил на две жени да извършват сексуални услуги срещу заплащане в заведението през различни периоди от време. Едната от тях била ученичка в 12 клас. И двете работили като танцьорки в клуба. Развратните действия с тяхно участие са били извършвани в специално пригодени за целта помещения - кабинки в заведението. На 19 март 2023 г. в заведението се е намирала 18-годишната жена.   

По досъдебното производство са извършено множество действия по разследването – разпити на свидетели, с което е документирана дейността на А.К., извършени са претърсвания и изземвания в Пловдив и София, иззета е голяма сума пари, компютърни конфигурации, телефони и др. А.К. е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.    

Действията по разследването продължават.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax