Йотова: Българският народ не е разделен

Снимка: Президентство

Да не вярваме на тези, които проповядват разделението, призова тя

Не вярвайте на тези, които проповядват разделението на българския народ. Политиците може да са разделени заради своите интереси, но народът не е. Разделени ли са нашите деца – не. Разделени ли сме в желанието си България да бъде развита страна със самочувствие – не. С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова се обърна към жителите и гостите на Казанлък, където беше гост на празника на града, съобщават от президентството.

„Тук Долината на тракийските царе се среща с Долината на розите. От траките тръгва българското хоро – хора, хванати ръка за ръка в кръг. Този древен култ показва, че още тогава хората са вярвали в силата на единението, в невероятното чувство да хванеш за ръка човека до себе си и в добри, и в лоши моменти. Само заедно се преодоляват всякакви препятствия“, подчерта вицепрезидентът.

В приветствието си Йотова изтъкна 120-годишната красива и благоуханна традиция на Празника на розата. „Вие сте горди потомци на хора със самочувствие, разнесли славата на българската роза по целия свят“, поздрави вицепрезидентът жителите на Казанлък.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK