Поредица кражби и взломяване на коли разследват в Дупнишко и Кюстендилско

Снимка: Infomreja.bg

6 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта

В края на миналата седмица дупнишки полицаи са установили 31-годишен водач на лек автомобил „Мерцедес“ да управлява след употреба на алкохол. Проверката е извършена на ул. „Св. Иван Рилски“ в града. Дрегерът е отчел резултат 1.60 промила алкохол в издишания въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство в РУ Дупница.

В РУ-Дупница, е заявена кражба на телевизор от кафе-сладкарница в града. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, по случая е образувано досъдебно производство.

28-годишен мъж от Кюстендил е задържан от полицейски служители в момент на повреждане на барплот пред дискотека в града в края на миналата седмица.

Кражба на 525 лв. от опел, който е бил паркиран в близост до игрална зала,е заявена в края на миналата седмица в РУ-Кюстендил. Извършен е оглед на местопроизшествието, деянието е извършено чрез счупване на преден прозорец на автомобила.

Счупване на задно стъкло на фолксваген е заявено вчера в РУ-Дупница.Автомобилът е бил паркиран на ул. Св. “Иван Рилски” в село Блажиево. 

В края на миналата седмица е заявено проникване в къща в с. Слокощица, откраднат е удължител за ток, повредени – счупени, са 2 телевизора. 

Кражба на 2 електрожена от къща в с. Коркина е заявена в РУ-обов дол, в края на миналата седмица. Извършен е оглед на местопроизшествието от дежурна полицейска група.

6 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в областта в края на миналата седмица, щети не са допуснато. Пожарите са причинени поради небрежно боравене с открит огън и самозапалване на комин.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK