Коледен спектакъл за децата на служителите от МВР

Снимка: МВР

Поздрав към всички отправи заместник-министър Моника Димитрова-Бийчър

С огромно вълнение и ентусиазъм децата се включиха в специален спектакъл, организиран в салона на вътрешното министерство. С помощта на вълшебни пръчки те помогнаха на Хари Потър и Хармаяни да преборят лошите магьосници и заедно спасиха Коледа, така че добрият белобрад Дядо Коледа и занапред да радва малки и големи.

Своите пожелания за светли празници отправи към служителите на вътрешното ведомство и техните деца заместник-министър Моника Димитрова-Бийчър. „Благодаря ви, че се отзовахте на поканата ни да споделим моменти като днешния, които създават много топлина. От името на министър Демерджиев и ръководството на Министерството на вътрешните работи ви пожелавам да бъдете здрави, ученолюбиви и да бъдете достойни наследници на своите родители –  стожерите на реда и сигурността в нашата държава. Следвайте техния пример и се гордейте се с тях, те го заслужават“, посочи в поздрава си към децата зам.-министър Бийчър.

Специално приготвените подаръци и лакомства, както и възможността да запечатат момента в снимка с Дядо Коледа повишиха още повече градуса на празничното настроение.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK