Мотосезон 2024: „Намали скоростта! През живота се минава само веднъж!“

Снимка: МВР

СДВР предприема необходимите мерки за осигуряване на реда на движение по пътищата по време на „Мотосезон 2024“

Под мото „Намали скоростта! През живота се минава само веднъж!“ е откриването на 6 април на „Мотосезон 2024“.  Днес служители на отдел „Пътна полиция” – СДВР и представители на столични мотоклубове проведоха работна среща, на която началникът на КАТ комисар Николай Крушарски подчерта, че всички участници в движението трябва да спазват правилата за движение, да бъдат внимателни и толерантни. Тезата му бе подкрепена и от представителите на столичните мотоклубове, които апелираха за взаимно уважение на пътя и дисциплина.

Сборният пункт на шествието е в 10 часа на площад „Княз Александър I Батенберг“. Оттам ще преминат по булевардите „Дондуков“, „Васил Левски“, „Цар Освободител“,  „Цариградско шосе“, „Пейо К. Яворов“,  „Никола Й. Вапцаров“,  „Черни Връх“,  „България“  до Резиденция „Бояна“.

При необходимост е възможно поетапно да бъде спирано и възобновявано движението по маршрута на придвижване на колоната от мотоциклетисти. В празничната програма е предвидено състезание с мотоциклети на едното платно от Околовръстно шосе пред резиденцията – стънт, дрифт и скоростни отсечки, а след това ще продължи с рок парти. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK

//