Местните данъци и такси в община Гоце Делчев се плащат от 1 февруари

Снимка: Infomreja.bg

Отстъпка от 5 % получават тези, които се издължат до 2 май

Данъчната кампания за 2023 година за заплащане на местни данъци и такси в община Гоце Делчев ще започне на 01.02.2023 г.

Вече е възможно заплащане на задълженията за данък Недвижими имоти и такса Битови отпадъци за имотите, както и за данък Моторни превозни средства.

Данъчнозадължените лица могат да се възползват от възможността да заплатят пълния размер на задълженията си до 2 май /тъй като 30 април е почивен ден/ и да получат 5 % отстъпка. След тази дата те ще могат да платят на две равни вноски до 30 юни и до 31 октомври.

През месец февруари всички задължени лица ще получат уведомителни писма за размера на своите задължения и сроковете за плащане.

Местните данъци и такси могат да бъдат платени на касите, намиращи се на ул.„Търговска“ №18, етаж 3. По време на кампанията те ще работят с непрекъснато работно време в часовете от 08:00 до 17:00 часа. Плащане може да се извърши по банков път, чрез ПОС терминал и чрез ВИП ПОС терминал, достъпен през Интернет страницата на община Гоце Делчев, меню Местни данъци и такси.

Плащане може да се извърши и от всеки офис на Изипей, Фастпей и Интернет системата Ипей.

За селата в община Гоце Делчев - Лъжница, Корница, Брезница, Господинци и Баничан, плащането на задължения за местни данъци и такси е възможно в самите кметства.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as