Подкрепление от САЩ за Хандбален клуб "Интер – Академик"

снимка:narodensport.eu

Утре от 17.00 часа хандбалистите на Интер – Академик ще изиграят третия си мач от първенството на А група. Благоевградчани гостуват на Левски в село Българене. До момента Интер – Академик е лидер в класирането с две победи в два мача. Момчетата на треньорката Софка Арабаджиева победиха последователно НСА като гост и Локомотив Варна в залата на ЮЗУ. За мача утре Арабаджиева ще може да разчита и на завърналият се от САЩ Лазар Иванов. Той пропусна първите два кръга, но вече тренира наравно с останалите си съотборници.

Срещата обаче пропуска Александър Попгеоргиев, който претърпя операция на рамото и е вън от играта за 5 месеца. Интер – Академик ще преследва трета поредна победа, за да се утвърди в челото на таблицата за временно класиране. Благоевградчани ще пътуват в деня на мача до село Българене, област Плевен, като ще изминат близо 500 километра в двете посоки.

Две седмици по – късно Интер – Академик пак е гост, този път на Осъм Ловеч, а петия кръг ще почива, поради отказването на Локомотив Горна Оряховица.  На 12 ноември благоевградчани гостуват на ЦСКА, а повторното им завръщане в собствената зала е чак на 26 ноември в мач срещу Шумен.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK