Надежда Самарджиева, „Български възход“: Гласувайте с №15 за нов морал в политиката, политика на съгласие и диалог!

Снимка: Български възход

„Държавата има нужда от сигурност и стабилност. Ние имаме готов план и програма за изход от кризата“

Обръщение на Надежда Самарджиева - водач на листата на партия „Български възход“ в Пиринско

Скъпи съграждани,

Осъзнавам напълно отговорността, която поемам с днешното обръщение към Вас, в навечерието на предсрочните парламентарни избори. България има нужда спокойствие и градивност. Искам мандатът на Благоевград да бъде Вашият мандат. Нека този мандат да бъде мандатът на жителите на Благоевградска област! Решена съм повече от всякога да изпълня дълга си към Вас, ако на предстоящите парламентарни избори партия  „Български възход“ получи мощната Ви подкрепа.

Държавата има нужда от сигурност и стабилност. Ние имаме готов план и програма за изход от кризата. Готови сме да поемем отговорност, така че с нашия опит и експертиза, да изведем държавата от трудната ситуация. Днес декларирам пред всички Вас волята си като водач на „Български възход“ в Благоевград, че партията e за нов морал в политиката, за нови икономически решения, с нови за България идеи и с нови хора като движеща сила.

С това обръщение заставам пред Вас, в името на три принципни цели:

Първо: бърза и качествена промяна в стандарта на живот у нас чрез постигане на функционираща пазарна икономика и чрез увеличаване на потока от инвестиции в България

Второ: скъсване с политическата партизанщина и обединяване на българската нация около изконните ни идеали и ценности, които са съхранили величието ѝ през хилядолетната ни история.

Трето: въвеждане на правила и институции, насочени към премахване на корупцията, която се е превърнала в главен враг на България, обричайки народа ни на бедност и отблъсквайки необходимия чужди капитал. Създаване на по благоприятна бизнес среда и ограничаване на корупцията чрез ефективно електронно въвеждане на принципа на мълчаливото съгласие.

Четвърто: Областният управител да се избира от хората и връщането на решенията на общинските съвети да се прегласува 2/3.

Пето:  Спешни реформи в сектор земеделие – подкрепа на малки и средни фирми, чрез облекчения на административни процедури

Шесто: Децентрализация на местната власт - най-вече финансова децентрализация

Горещо желая да мотивирам за участие в изборите и онези от вас, които днес заявяват, че няма да гласуват или, че ще гласуват, но водени не от нов стимул за промяна, а от стереотип и даже страх от миналото. Това мое желание не е самоцел, а израз на дълбокото ми убеждение, че по-доброто бъдеще на България след 2-ри октомври зависи от масовото ви участие на изборите. Във всичко това е дълбокият смисъл на моята обществена роля, както и на партия „Български възход“, която за първи път ще се яви на парламентарни  избори.  Гласувайки за партия „Български възход“, вие ще сте истинските й създатели, а избраните депутати - изпълнители в Парламента на неговите цели и идеали.

На избори, приятели. Гласувайте с активно номер 15, за да има България път, спокойствие и бъдеще!

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK