Дядо Коледа пристига в Банско, очаква го "Коледната Благотворителница"

Снимка: Община Банско

В Началното училище вече е поставена Коледна пощенска кутия

За трета поредна година, родители на деца от НУ “Св. Паисий Хилендарски“ в Банско, с подкрепата на учители и ръководство на училището, организират „Коледна Благотворителница“.

Съвместно с родителите си, най-малките ученици от Банско са изработили сувенири, играчки, картички и сладкиши с коледна тематика. Те ще ги продават на благотворителен Коледен базар пред главния вход на училището на 3 декември, а събраните средства ще бъдат дарени за лечение на деца. Децата очакват скъп гост да им бъде самият Дядо Коледа, съобщават организаторите.

В дните преди големия празник, под надслов „Декември – месец на доброто“, децата ще направят сами украсата на Пенсионерския клуб в гр. Банско и ще погостуват на баби и дядовци в клуба.

В Началното училище вече е поставена Коледна пощенска кутия, която събира писма с най-съкровените детски желания и пожелания. Най-вдъхновяващите писма ще бъдат наградени.

Ръководството на училището предизвиква децата да направят нещо добро за града и училището, като им напомнят, че трябва да бъдат добри не само на Коледа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK