Каракачанов: На служебния кабинет пожелавам приятно ровене в Министерство на отбраната

Снимка: Infomreja.bg

"Служебното правителство се опитва да провежда политика, с която да вади истини или полуистини", каза още той

На служебния кабинет пожелавам приятно ровене в Министерство на отбраната. Това каза на пресконференция председателят на ВМРО и бивш министър на отбраната Красимир Каракачанов.

„Вчера служебното правителство реши да атакува и Патриотите. Министър Георги Панайотов не беше добре подготвен и бе частично подведен. Не е точен като казва, че той е възложил проверка. Всъщност проверката съм възложил аз – за периода 2018 и 2019 г. Възложил съм я на одита в Министерството на отбраната. Всичко, което казвам, се проверява лесно по документи. На 5 май 2021 г. съм написал резолюцията на този доклад и съм го изпратил за допълнителни компетенции“, коментира Каракачанов.

„Излиза, че МО последните години не е имало никакъв контрол. Искането за одит е възложено от мен и резолюцията, когато е бил готов одитът, поставен от мен. Служебното правителство се опитва да провежда една политика да вади истини или полуистини, с които да компрометира бивши министри от предното управление. По отношение на МО им пожелавам приятно ровене“, заяви Красимир Каракачанов./ "Фокус"

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK