Община Разлог следи зорко ремонти на ВиК в града

Снимка: Община Разлог

Община Разлог планира цялостно асфалтиране на ул. "Поп Богомил"

Ръководството на Община Разлог извърши оглед на ремонтни дейности по подмяна на водопроводната мрежа на ул. "Поп Богомил", осъществявани от "Водоснабдяване и канализация" ЕООД – Благоевград.

По време на посещението си, кметът на Община Разлог инж. Венцислав Гърменов и зам.-кметовете Иван Гюров и Гергана Фарфарова подчертаха важността от подобряване на водоснабдяването и осигуряване на качествена питейна вода за местните жители и съобщиха бъдещите планови дейности, които ще бъдат реализирани в района.

След завършване подмяна на водопроводната мрежа от страна на ВиК, Община Разлог планира цялостно асфалтиране на ул. "Поп Богомил" в участъка между ул. "Бела река" и ул. "Черна река". С цел предоставяне на "Безопасна и здрава среда", Община Разлог ще извърши и реконструкция на парка в квартала, създавайки привлекателно място за игра, спорт, развлечения и отдих.

Плановите дейности са насочени към изграждането на нова детска площадка, обособяване на места за отдих и спорт, освежаване на тревните площи и оформяне на съществуващата растителност, съобщават от Общината.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK