Момче се преобърна с АТВ в Беласица, кола блъсна пешеходка в Петрич

Снимка: Infomreja.bg

4 катастрофи станаха за ден в Благоевградско

5 катастрофи са станали в област Благоевград. 

В петъчния ден в 18,20 ч. на ул. „Рокфелер“ в Петрич, 66-годишна жена от града, пресичайки пътното платно не на пешеходна пътека, е блъсната от лек автомобил „Ауди“ с 27-годишен водач от с. Кавракирово.

 Пострадалата е с охлузна рана на крака и след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водача и пешеходката са отрицателни.

Следват 4 ПТП-та, станали само в рамките на неделния ден.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи, 19-годишен със сузуки се преобърна по таван с колата си на входа на Кресн. Инцидентът е станала след като момчето е ударил движещ се пред него микробус “Мицубиши”.

Причината за ПТП-то, съобщават от МВР, е несъобразена скорост. Няма наличие на алкохол или наркотици в кръвта на момчето.

Около обяд поради неспазена дистанция при тунел “Железница” лек автомобил „Опел Астра“ с 52-годишен водач от  Перник, движейки се в колона от автомобили в посока от Симитли към Благоевград е блъснал в задната му част лек автомобил „Тойота Ланд Круизер“ с 38-годишен водач от София. С оплаквания в областта на гърдите е била 54-годишна пътничка в лекия автомобил „Опел Астра“, която след извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. 

 

В 14:20 часа при пътния възел „Брежани“, 74-годишен мъж от с. Черниче, управлявайки лек автомобил „Фолксваген Голф“, завива наляво, поради което е отнел предимството на лек автомобил „Опел Астра“,  който е навлязъл в лентата за насрещно движение и се е блъснал челно в лек автомобил „Мазда“. 

С охлузни рани в областта на главата и крака  е пострадала 25-годишната водачка на лекия автомобил „Опел Астра“. 

Последният пътен инцидент е регистриран в 17:45 часа на пътя между хижа „Беласица“ и Петрич, 21-годишен мъж от Петрич е загубил контрол над управляваното от него АТВ, което не е регистрирано по надлежния ред, излязъл е в страни от пътя, ударил се е в крайпътно дърво и се е преобърнал. С фрактура на пет ребра и ключица е пострадал младежът.

 
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK