Тошко Йорданов: Кабинетът е на ГЕРБ и ДПС

Снимка: БГНЕС

„ПП орязаха правомощията на президента“

ИТошко Йорданов изрази мнение, че този служебен кабинет е на ГЕРБ и ДПС. Кабинетът е такъв, благодарени на Христо Иванов, Атанас Атанасов, Кирил Петков и Асен Василев, които направиха промени в Конституцията, орязаха правомощията на президента и сервираха служебен кабинет на ГЕРБ-ДПС.

Йорданов изказа мнението си за състава на служебния кабинет преди началото на заседанието на временната комисия за разследване на корупционните практики в Агенция "Митници" и евентуалната роля на Асен Василев в тях.

Тошко Йорданов коментира, че ГЕРБ „не са луди да откажат нещо, като им дадат“. Относно канала за контрабанда на цигари и ролята на Никола Николов-Паскал Йорданов посочи, че този канал не се е появил в последните три месеца, но фактите, с които представители на „Продължаваме Промяната“ вероятно са били забъркани в него затова има доказателства. Оттам нататък си има прокуратура и следствие, които трябва да проверят всичко назад. Каквото можем ще направим, добави Йорданов, който е и председател на комисията.

В рамките на днешното заседание комисията ще изслуша председателя на Държавната агенция „Национална сигурност“ и служебния финансов министър. За осигуряването на реда в залата са присъстват квестори. /Dnes.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK

//