Готвела се поредната измама, предупреди Костадинов

Снимка: Infomreja.bg

Правителството трябва да подаде оставка, смята лидерът на "Възраждане"

Българският елит излъгал българите. Тази позиция изрази в декларация от трибуната на Народното събрание лидерът на Възраждане Костадин Костадинов в началото на парламентарния ден.

Днес се готви поредната измама, предупреди той. "Възраждане" са притеснени от плана за приемане на еврото, съобщава news.bg. Лъжа е, че ще потекат реки от мед и мляко след членството в Еврозоната, предупреди Костадинов.

Измама е и евтиният американски втечнен газ, по мнението му, като подчерта, че все повече държави плащали за руски газ в рубли. Предателство е златният резерв да се съхранява извън страната, по думите му. Политическите маневри и лъжи на властта са подкрепени от чужди дипломати, според лидера на "Възраждане", който не е съгласен да се възхваляват чужди дипломати.

Очевидно българското правителство е подложено на натиск, смята той, въпреки че Македония трябва да е обект на натиск, защото тя не спазва договора за добросъседство. Правителството ни се държи като слугинаж, обясни Костадин Костадинов. Национални предатели са тези, които твърдят, че трябва да спазваме общностни интереси, вместо националните, изтъкна той.

Правителството трябва да подаде оставка, смята лидерът на "Възраждане".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK