Радостин Василев иска имунитетът на Борисов да влезе в дневния ред на НС

Снимка: БГНЕС

Моля, вие да припознаете тази точка като важна от дневния ред, обяви той

В началото на заседанието независимият депутат Радостин Василев попита защо в седмичния дневен ред не присъства искането на главния прокурор за отнемане имунитета на Бойко Борисов, пише БНР.

"Виждам, че в ДПС има желание господин Пеевски да започне бързо с конституционната реформа. Явно новият парламент ще достигне нови висини в своето развитие. Предполагам след това Халил Летифов трябва да оглави централната избирателна комисия предвид сигналите срещу него в полицията за купуване на гласове.  

Господин председател, къде е точката в дневния ред за имунитета на господин Борисов? Всички знаем, че главният прокурор е депозирал в Народното събрание искане за сваляне имунитета на Борисов!

Моля, вие да припознаете тази точка като важна от дневния ред - доста по-важна от всемирния пощенски съюз - и да се включите в дневния ред, за да може Народното събрание да гласува в крайна сметка имунитета на господин Борисов, за да може на господин Борисов, преди да бъде овладяна Прокуратурата, да му се търси отговорност". 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK