Росен Георгиев: Моя лична кауза е развитието на Благоевград като образователен и културен център

Снимки: Личен архив

#ГласувайтеМиЗадачи с номер 2️⃣4️⃣ и преференция 1️⃣0️⃣4️⃣

На Благоевград е нужно модерно и ускорено развитие. Не става дума само за високотехнологична индустрия и силна икономика, а и за образовани хора, които да водят обществото по пътя на модерното развитие. За хора с богата душевност и висока култура на работа, общуване и забавления, които ще могат да превърнат дигиталния свят - в прогрес за всички.

Моя лична кауза е утвърждаването и развитието на Благоевград като образователен и културен център. Ще работя, както и досега, за опазване на богатото ни културно-историческо наследство, за развитието на съвременните изкуства и култура.

Знам, че са нужни постоянни и специални грижи, за да бъде културата пъстра, интересна, достъпна, обединяваща. За да продължи да пази и укрепва българската идентичност, да бъде мярка за човечност и отговорност, морален ориентир по пътя напред.

Ще продължа да отстоявам мисията на сдружението "Асоциация за европейско развитие на българското село“, което ръководя. Заставам с цялата си воля и решимост, единственият музикален фестивал в новата история на Благоевград със шест поредни издания - „The Brava Balkan Fest“, който създадохме с приятели – съмишленици,  да продължи да се развива.

Доказал съм, че мога да работя за обществено полезни каузи!

Доказал съм, че изпълнявам дадените обещания! Вярвам в точната преценка и разума на хората.

Гласувайте на 4 април!

#ГласувайтеМиЗадачи с номер 2️⃣4️⃣ и преференция 1️⃣0️⃣4️⃣

 

* Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK