Камбитов регистрира листата на Републиканците в Благоевград, Цветанов я води

Снимка: Atanas Kambitov

В листата са представени хора с дългогодишен опит в различни сфери

Д-р Атанас Камбитов регистрира листата с кандидати за народни представители на ПП „Републиканци за България“ – Благоевград.

Областният координатор на ПП „Републиканци за България“ – Благоевград д-р Атанас Камбитов внесе документи за регистрация на листата с кандидати за народни представители от I МИР в Районната избирателна комисия. На предстоящите парламентарни избори, които са насрочени с президентски указ за 11.07.2021 г., „ПП Републиканци за България“ – Благоевград ще участва с 9 кандидати. Водач е председателят на партията Цветан Цветанов.

„Благодаря на всички съмишленици, които потвърдиха доверието си към ПП „Републиканци за България“ и ще участват в листата за предстоящите парламентарни избори като кандидати за народни представители от Благоевградска област. В нея са представени хора с дългогодишен опит в различни сфери, доказали своите професионализъм и лоялност. Ще продължим да работим за по-добра България! Ще продължим да работим за държава с правила“, каза д-р Атанас Камбитов, който се нарежда в листата за народни представители след Цветан Цветанов.

Ето и цялата листа с кандидати за народни представители на ПП „Републиканци за България“ – Благоевград:

Цветан Цветанов – председател на ПП „Републиканци за България“, с дългогодишен политически опит. От 2009 г. винаги е бил водач на листата във Великотърновски многомандатен избирателен район, а от 2013 г. е водач и в Благоевградски.

Д-р Атанас Камбитов - политик. 2 мандата кмет на Благоевград (2011 г. -2019 г.). Народен представител в 41-во НС. Общински съветник в Благоевград (2007 г. -2009 г.). Областен координатор на ПП „Републиканци за България“ – Благоевград.

Даниела Пидева - кмет на село Скребатно, община Гърмен (2015-2019 г.). Завършила в „Югозападен университет „Неофит Рилски“, специалност „Политология“ – бакалавър и „Финанси“ – магистър. Тя е общински координатор на ПП „Републиканци за България“ – Гърмен.

Таня Халилова - дългогодишен управител на фирма, чиято дейност е свързана с изготвяне на митнически документи и митническо представителство. Завършила е висшето си образование в ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград, специалност „Педагогика на обучението по техника и технологии“. Майка е на две деца.

Александър Марков - председател на клуб по спортна гимнастика "Пирин Благоевград 2011". Преподавател е в Югозападен университет „Неофит Рилски“ – Благоевград. Завършил НСА, магистър. Зам.-председател на Техническия комитет към Българска федерация по гимнастика.

Мирослав Хаджиев – занимава се с частен бизнес. Завършил е висшето си образование в Колеж по икономика и мениджмънт – Благоевград, специалност „Стопанско управление“.

Христо Шумаров - завършил висшето си образование в Технически университет, гр. София, специалност: Автоматика , информационна и управляваща технология. Семеен, две деца. Предприемач / частен бизнес.

Даниела Велинова- преподавател по физическо възпитание и спорт (от 2019 – до момента). Управител по Спортен клуб по естетическа групова гимнастика „Прима“. Образование: магистър „Спорт за изявени деца и ученици“.

Радостина Боинска - икономическо образование. С дългогодишен опит в търговската сфера. Семейна с две деца.

КОМЕНТАРИ

Леле21:25 - 11.06.2021
Този човек е с личностно разстройство. Хората не го искат той си се хвали и напъва за власт. Корумпиран от ония най наглите, дето счита че е редно даже да демострира безнаказаност.
Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK