Сесия с охрана! Съветници, граждани и кмет решават бъдещето на проекта "Бачиново"

Снимка: Infomreja.bg

Има изпратено писмо до директора на ОД МВР – Благоевград

По повод получено писмо от граждани, които изразяват притеснение относно безопасността на участниците в среща, преди заседанието на Общински съвет утре, 27 май, на което ще се гласува предложението за поемане на дълг, Община Благоевград уведомява, че са предприети необходимите мерки, за да не бъдат допуснати нередности.

Има изпратено писмо до директора на ОД МВР – Благоевград, ще бъдат осигурени и служители на звено „Инспекторат“, за да бъде предотвратена ескалация на напрежението.

„За мен най-важни са здравето и сигурността на гражданите. Многократно съм заявявал, че искам да живеем спокойно в нашия общ дом – Благоевград, без значение от нашите различия. Смятам, че всички ние заслужаваме това. Благоевград има дадености и възможности за развитие и не бива да допускаме създаването на напрежение, не бива да се вдъхва омраза“, коментира кметът Илко Стоянов.

Той допълни, че се надява по време на заседанието утре, да се получи конструктивен диалог без обиди и нападки.

„Няма нищо на всяка цена. Решението е в ръцете на Общински съвет, а аз ще го приема такова, каквото е. За мен най-важни са хората и тяхното спокойствие“, коментира още кметът Стоянов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK