Партията на Кръстьо Петков застана зад кандидатурата на Владимир Елезов

снимки: infomreja.bg

Партия „Обединен блок на труда – български лейбъристи“ официално подкрепи кандидатурата на Владимир Елезов за кмет на Благоевград. „Ново поколение идва в българската политика след края на българския преход и Владимир Елезов е типичен негов представител. Поколение, което не носи отговорността за многото грешки, допуснати в прехода. Говорим за човек, получил възможно най-доброто образование в страната, което ще му позволи да прилага в местното управление постмодерни европейски и световни модели“, обяви на пресконференци в Благоевград лидерът на ОБТ Кръстьо Петков.  

„Решението да застанем зад кандидатурата на Владимир Елезов е взето след няколкоседмични разговори и проучване на ситуацията. Издигането му от сдружение „ЕКИП“ съвпада с една моя дългогодишна идея за внедряване на граждански форми на участие вместо партийно разделение и противопоставяне на избирателите“, допълни Петков. Освен подкрепата на ОБТ, Кръстьо Петков обяви, че зад Елезов застава и Българска партия „Либерали“.  

По негова прогноза до няколко седмици Елезов ще получи подкрепа и от други организации. “В Югозападна България ще имаме добре премислено участие в 1/3 от общините. Ще участваме със самостоятелни листи в общините Гоце Делчев и Петрич. Не е тайна, че подкрепяме настоящия градоначалник на Петрич Вельо Илиев“, каза още Кръстьо Петков. По думите му партията ще заложи на млади и перспективни хора в листите.  

Издигнатият от Гражданско сдружение „ЕКИП“ Владимир Елезов е 29-ият кандидат, подкрепен от Обединения блок на труда.

Листата с общински съветници на Коалиция „ЕКИП“ ще бъде оповестена на 6 септември, обяви на пресконференцията кандидат-кметът Владимир Елезов, който пръв даде заявка за участие в местните избори в Благоевград. Кандидатурата му бе издигната и обявена в край на март. Досега той е подкрепен от четири политически партии и едно сдружение. Зад Елезов застанаха и 11 кметове на благоевградски села.  

 

КОМЕНТАРИ

агоп11:13 - 22.07.2011
май на старите муцуни им стиска ,че трябва да се разделят с власта. не се притеснявайте вие продадохте всичко което бе създадено с труда на нашете родители и техните родители. притеснявайте се за това ,че трябва сега ние младите да национализираме вашите "богатства"и от това ви е страх. елезов не ги слушай тези стари закоравяли политици ,те са за белене.
Анатол07:43 - 22.07.2011
Елезов къде си тръгнел бе момче,пии си биричката и не се меси там където не ти е работата.
Че Гевара04:26 - 22.07.2011
Проф. Петков е съвременния "Поп Кръстьо" от Ловеч!Зад когото е застанал нищо добро не се е случило!Амин!
№ 116:25 - 21.07.2011
Елезов кмет!

FACEBOOK