ДПС няма да поставят червени линии след изборите

Снимка: БГНЕС

Това заяви бившият депутат от ДПС Петър Чобанов

Трябва да се състави експертен кабинет, който предполага диалог. ДПС са готови да седнат с партиите, да говорят, да проведат диалог, да очертаят основните приоритети и да се състави експертен кабинет, който да може да обедини повече партии.

Това заяви бившият депутат от ДПС Петър Чобанов пред БиТиВи.

По думите му трудно би станало хомогенен кабинет, заради различията между партиите. ДПС не поставят червени разделителни линии, за да кажат след изборите кой им е по-драг и кой не.

Чобанов се надява, че след изборите ще има разумът да се случи нормално редовно правителство, за да се случат всички останали процеси - Еврозоната и Шенген. Вратата за диалог е отворена и трябва да се набележат онези приоритети, които да ни позволят да се откъснем от дъното, настоя бившият депутат от ДПС.

ДПС ще направят всичко възможно моделът на ГЕРБ да не се повтаря, а да се върви напред.

По отношение на тежкото земетресение в Югоизточна Турция и Сирия, Чобанов се надява, че оцелелите от земетресението да са повече и повече. Всички структури на ДПС се самоорганизирали за събиране на дрехи, одеала и продукти, като е открита и банкова сметка, за да се помогне на пострадалите. Когато позволяват условията, ще отидат и представители на ДПС, за да видят точно какво се случва.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK