Задържаха крадец-подпалвач в Шумен

Снимка: Infomreja.bg

Задържан е 21-годишен мъж от града

21-годишен годишен мъж от Нови пазар е задържан като заподозрян извършител на палеж в бистро на ул.“ Цар Освободител“ в града.

В хода на извършените полицейски действия и оглед на място станало ясно, че е извършена кражба на лаптоп, винтоверт и други инструменти. Направен е опит за палеж, вероятно с цел да се заличат следите от кражбата.

Задържан е 21-годишен мъж от града. Иззети са дактилоскопни следи, които доказали съпричастността му към извършеното престъпление. Работата по документиране на престъплението продължава.

33-годишен мъж от Върбица, издирван с Европейска заповед за арест, е задържан в полицейското управление във Велики Преслав. Той бил обявен за издирване в Шенгенската информационна система с искане от съд за арест с цел предаване или екстрадиране във връзка с извършени измами на територията на Германия

. В следобедните часове вчера е установен и задържан е за срок до 24 часа, случаят е докладван на компетентната прокуратура, съобщават от Министерството на вътрешните работи.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK