Откриха гол, бит и ограбен студент край Сандански

снимка: infomreja.bg

27-годишен младеж е открит ограбен, бит и гол в безпомощно състояние в полето на санданско село. Днес по обяд на тел. 112 е получен сигнал за млад мъж в неконтактно състояние в полето край село Ладарево. По неофициално информация младежът е намерен от местни хора, които се обадили на кмета на селото, който подал сигнала. Полицаи от РУП - Сандански са взели пострадалия от полето и заради трудния и непроходим за линейка терен го закарали с джипа си до Ладарево. Там млъдежът е прехвърлен в линейка.

Николай В. П. от Сандански е приет в болницата в града с открита фрактура на едната ръка, говорел несвързано. Пострадалият веднага е транспортиран за МБАЛ - Благоевград, направени са му рентгенови снимки и скенер. Консултиран е от неврохирург и психиатър, всички изследвания са в нормата. Случая е поет от благоевградските полицаи. Пред Спешно-приемно отделение на МБАЛ пристигна и следовател.

Пострадалият е студент специалност „Българска филология” в НБУ - София. Преди три дни майка му го изпратила за столицата със зимнина и пари. Как Николай се озовал гол в полето край Ладарево на този етап остава загадка. Той казал само, че е в болница, но не знае в кой град се намира. Продължава да говори несвързано и няма спомен какво се е случило с него.

Към 19.30 часа се очакваше от Сандански да пристигне майката на Николай. Скенерът не е установил счупване на черепа, както и наличие на мозъчен хематом. Пострадалият има синини и одрасквания по тялото от евентуално нанесен побой.

Работата по изясняване на случая продължава. Към 19 часа подтрадалият бе настанен в отделението по ортопедия.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK