Краеведът Явор Тодоров представи новата си книга в Дупница

Снимки: ОА - Кюстендил

Гост на събитието в Дупница бе и заместник - областният управител Валентина Караганова

Бившият председател на Общински съвет - Дупница, настоящ председател на НЧ “Светлина - 1927“ в село Бистрица, носителят на званието “Будител“ на Община Дупница за 2020 г. и краевед Явор Тодоров, представи най-новата си книга “Балканската освободителна война на България срещу Турция /1912 - 1913 г./ и VII Пехотна Рилска дивизия“.

Гост на събитието в Дупница бе и заместник - областният управител Валентина Караганова, която от името на областния управител инж. Александър Пандурски и от нейно име подари на автора на книгата почетен плакет.

“От името на г-н Пандурски и от мое име ви връчвам този плакет в знак на признателност и благодарност към вашето дело; към всичко, което правите с цел да съхраните историческата памет на Дупница, на героите на Дупница и не само.

Пожелаваме ви от все сърце здраве, творчески заряд и вдъхновение, за да продължите значимото си дело. Дупница има нужда от хора като вас!”, с тези думи заместник областният управител Валентина Караганова поздрави общественика и краевед Явор Тодоров.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK