23 нови случая на коронавирус в Кюстендилско

Снимка: Infomreja.bg

Почина 70-годишна жена с придружаващи заболявания

Новодиагностицираните лица с Ковид-19 в Кюстендилска област през изминалото денонощие са общо 23. Новозаразени с инфекцията лица има в общините: Дупница – 13, Кюстендил – 6, Сапарева баня – 2, по един нов случай в Рила и Кочериново, съобщават от Областния кризисен щаб.

В Ковид отделението на болницата в град Кюстендил са хоспитализирани 15 души. От тях двама пациенти са на интензивно лечение, други двама са в тежко състояние, а останалите – на кислород и в средно тежко състояние.

Към днешна дата в Ковид отделението на Общинската болница в град Дупница са хоспитализирани 15 лица. От тях 8 са на кислород и в средно тежко състояние.

Към този час в Ковид отделението на МБАЛ „Св. Иван Рилски – 2003“, град Дупница са настанени за лечение 21 пациенти. От тях 16 са на кислородна терапия и в средно тежко състояние.

През изминалото денонощие е починала 70-годишна жена, с придружаващи заболявания, от община Кюстендил. Областният кризисен щаб изказва съболезнования на семейството и близките на починалата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK