В Банско търсят балонджии! Студентите прекараха празника си райски

Снимка: ИНФОМРЕЖА

Заведенията предлагат райски газ

Нова професия – балонджия! Надали все още се е сдобила с официално речниково значение, но ние ще се опитаме да я дефинираме. Балонджия – м., човек, който надува балони с райски газ, употребяващ се като вид опият.

Агенцията по заетостта скоро време може да помисли за въвеждането на новия тип професия в данните си. Явно щом има търсене, има и предлагане.

Тази професия и обява за нея обаче ще се практикува не къде да е – а в зимно Банско.

„Търсят се 5-6 момичета за работен ангажимент в Банско като банлонджийки в различни заведения за студентския празник… 40 лв. твърд надник, 50 стотинки на балон като цената на балоните ще бъде 8 лв., за да може да им добър бакшиш“, гласи обявата за работа.

И така празникът на всички висшисти премина наистина райски в Банско. На врата на заведение в курорта има реклама, че предлагат райски газ.

Въпреки че той е забранен за лица под 18 години, за да не бъде увредено здравето им, то за пълнолетните това съвсем не важи. Употребата на различни по вид опиати е част от студентското забавление, а междувременно акция „Бяло“ продължава в цялата страна.

 

Снимка: "Работа в София", фейсбук група

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK